2010/12/01

Mejcup 2010 - report


Foto: Pavel Žofka

No a je to....po měsících příprav a zhruba týdenním finiši celej ten mejcupovej den proletěl kolem nás a teď už si jen zase trochu přeskládat hlavu a pustit se opět do práce a do tréningu....jsme teprve na začátku!


Foto: Aleš Vysloužil

Závodu se zúčastnilo skoro 200 bab a borců (výsledky z kvalifikace nám předalo 142 chlapů a 44 žen) z Čech, Slovenska, Polska, a Maďarska. Obě zlatý placky odcestovaly na Slovensko Katce Fickuliakové a Tomasovi Greksákovi. Gratulujeme!

Záznam ČT1 - od 23:06 min

Moc děkujem těm, co se předregistrovali dopředu a když se dověděli, že z jakýhokoliv důvodu nemůžou dorazit, poslali info...DÍKY....ti, co se na to vybodli....snad ani nestojí za řeč....polepšete se! :)


Reportáž o Mejcupu z Brněnské Televize od 4:54

Zahrálo nám pět kapel: Vyhoukaná Sowa, Gerda Blank, Catchpole, Dirty Blondes a v chilloutu na bárečku TeaTreeTrio.

Záznam ČT4 sport - od 13:45 min

Pokřtili jsme Mejcup kalendář...uvidíme kolik se ho prodá... Účastníci Mejcup Fotoprojektu nalezli shodu, kam by případný výtěžek z prodeje měl putovat, tak se necháme překvapit...


Foto: Vojta Vrzba

Děkuju všem, kteří to dali dokupy. Vy, kterých se to týká, víte a vy ostatní je poznáte třeba podle Mejcup trika...:)

Díky všem partnerům za podporu. Každá pomoc se počítá. Opravdu velké podpory se nám dostalo od agentury Žij.cz, od Edelridu, Fasteru a van Gansewinkelu.

Generálním partnerem Mejcup: bouldersession 2010 byla firma The North Face, která nikdy nepřestane objevovat....držíme palce!

Choose your way up!

Ciao!

Žádné komentáře:

Okomentovat