2010/04/11

Cave party

Cave party proběhla myslím úspěšně....překvapily mě děcka, který se všude možně bezcílně motaly po Stránské skále - no prostě sobota bez televize :)a když zaregistrovaly jakousi aktivitu tak se zvědavě přichomejtly a pár jich začalo nezištně pomáhat nosit prakťáky a sbírat odpadky po předchozích obyvatelích jeskyně. Restecp! :)
Díky kmáskům z Flédy se na místě s pomocí Hůlky a PW objevilo improvizovaný podium. Alda přidrndal vozejček aby se na místo mohly odvézt nstrumenty a sudy nefiltrovanýho Sklepáka a další nutnosti pro návrat člověka do jesyně :)
Po počáteční panice, kdy nezačalo fungovat výčepní zařízení nám trn z paty vytáhnul King zapujčením jinýho chlaďáku a začlo se točit...a bylo líp :)
Mezitím kluci z kapely Distant Bells (mimochodem výbornej Pink Floyd revival) nachystali aparaturu a mohlo se začít.
Stuart a Rhys z kapely Gerda Blank se cejtili v jeskyni jako doma a hned začli z bezvýchodný zóny vyvolávat duchy. Jejich siluety na nasvícený stěně štoly tancovaly jako by je kousla tarantule a přilákaly ducha, kterej se zjevil v podobě flétnisty odkudsi z Gruzie....noblesní zážitek.... Piva bylo pořád dost a mluvit bylo taky o čem a tak se samozřejmě nemohlo jen tak skončit. Nejvyšší čas, aby iGore a Kotlyk začli šamanit s gramcema, což některý pralidi donutilo poskakovat do rytmu. O půlnoci konec šmytec, poslední pivka a hotovo. Zase příště....někdy...někde....savanna.

Ciao!


Poznámka pod čarou: v neděli jsme odváželi celkem 6 pytlů odpadků....1 po nás....a 5 tam zapomněli asi nějací milovníci přírody :)

5 komentářů:

  1. Večírek moc povedenej :-) Gerda Blank super, pivko výborný, ráno krušný ... ale stálo to za to! Petr

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu jedinečný zážitek v podobě tunelu, říznutý velkou kapkou pravěkého okultismu. Nechtělo se pryč. Velká poklona všem kdo to slepili dohromady!

    Btw co to uklízení bordelu dotáhnout trochu dál? Už jsme odtamtud asi 2 roky zpátky odtáhli 7 pytlů, zadní křeslo ze škodovky a jedno feťácký doupě. Teď to tam bylo všechno znova. Chtělo by do toho zapojit ty děcka jak navrhoval Morf. Za objem odpadků pivo, pro tři nejlepší sběrače láhev (tenisky, ultra rovný kšiltovky, tamagoči...). Všichni registrovaní sběrači na další akci za dva měsíce piva zadarmo v případě, že se tam dva měsíce udrží relativní čisto. Tak něco. Hm?

    OdpovědětVymazat
  3. Motivovat děti k práci výměnou za pivo....to asi neklapne :) ale jakýkoliv podněty jsou vítaný....takže.....další akce? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odměny a ceny přizpůsobit věku samozřejmě :) Kdyby se do toho podařilo dostat nějakej skateshop (no jo no...), tak je tam uklizeno během pár hodin.
    Byl bych ochotnej s tím jakkoliv pomoct. A lidi, co to tam tehdy uklízeli určitě taky.

    OdpovědětVymazat
  5. jo tak to muzem nekde nekdy u piva probrat a uvidime co se da delat

    OdpovědětVymazat