2009/11/14

Mejcup 2009

Tak co? Už máte vyladěný ty vaše formičky? V sobotu 28.11.2009 to totiž v Brně zase vypukne! Kvalifikace opět na stěnách Rajče a Freesport na Kounicově ulici. V kvalifikaci 25 boulderů!!! Crashpady a tužky sebou!!!

So what? Have you trained enough? This will start on Saturday 28.11. in Brno again! Presence and qualify round in Rajce climbing wall. About 25 boulders will be prepared. Bring your own crashpads and pens!!!




Prezentace bude tentokrát probíhat od 7:30 do 9:00 pouze na Rajčeti Kounicova 22, Brno, kde pro Vás bude nachystáno kolem 20 bouldrů. Za startovné 250,- Kč nafasujete letos opravdu pěkný triko a opičí tyč :) Kdo se bude chtít dostat do finále na Flédě, bude to muset vzít přes Freesport a prdnout tam dalších 5 už opravdu dost těžkých bouldrů. V ceně startovného je samozřejmě vstup na závěrečnou afterparty.

Presence beetween 7:30 - 9:00 in Rajce climbing wall Kounicova 22 (SOKOL building)



Žádný zóny! Žádní rozhodčí! Každý sám sobě soudcem! Nafasujete karty a každej si sám napíše na kolik pokusů dal top! Jsem na Vás zvědavej, jak se s tim poperete! Jen a jen na Vás bude zodpovědnost za úspěch akce!

No zones! No jury! You will be referees to yourselves. With the cards what you get you will be responsible for right and correct record of your results. It is only up to you how this bouldersession will be...

Boulderů bude opravdu hodně a tak kromě osvědčeného tandemu Radovana a Davida, se tento rok v roli stavěčů kvalifikačních boulderů představí Svišť, Fojťas, Máca, Zajíc, Vilda…

Systém počítání!!! Každý boulder bude mít na začátku tolik bodů, kolik bude startujících. Bodová hodnota bouldru se bude snižovat úměrně počtu přelezů daného bouldru. Brnkačka.
Půjde o to nasbírat co nejvíce bodů. V případě shody, rozhoduje co nejnižší počet pokusů na všech bouldrech..

Counting system!!! Every boulder have as many points as many climbers will be presented at the begining. Final point value of each boulder will be decreased acording to amount of TOPs on each boulder.

Na Flédě budou k vidění fotografie skalních měst od Libora Jenky , tentokrát však z ptačí perspektivy, nebo spíš paraglidové? No prostě shora.cz!



Finálové profily pro tento rok dodá Tomáš Pilka a jeho Kameny a poleze se po vypečenejch chytech z dílny Andreje Chrastiny – AIX.

O hudební doprovod k finálovým výkonům těch nejlepších se postará iGore Music Circus



Mikrofon lapne do ruky opět strýček Váňa! V pauze pro přestavění bouldrů pro finále borců bude snad i nějaký to překvápko a něco se prej chystá i na půlnoc….:)
Po vyhlášení výsledků na podium vlítne kapela BASTA FIDEL (ska / rocksteady, CZ)



A pak formace FUERA FONDO (ska / punk zo Slovenska)




Někdy kolem půlnoci dorazí DJ Miss B...máte se na co těšit!



Jeden z návštěvníků MEJCUP bouldersession 2009 vyhraje na víkend Fiat 500 s plnou nádrží!!! Mejcup jede!!!



Na dalšího visitora čeká nová ultra lehká balkna od AIXu, která umí vyrábět ultra silný prsty!!! Train hard, climb easy!!!



A nějaká hbitá bábovka si odnese mikinu DADIVA. Za touhle značkou stojí studenti JAMU a UMPRUM. Jamumprum :)



Letošní MEJCUP bouldersession se uskuteční díky našim partnerům a to:

ŽIJ.cz – zážitková agentura
Edelrid
Faster CZ
Van Gansewinkel
Hudy Sport
Aix
Rajče
Sokol Brno I.
Horomaterial
Pilka – Kameny
Saltic
Greensport
Salewa
Chimpanzee
Surgeryminor
Hi – tech mont
Fiat ČR
DaDiva

Mediálními partnery jsou:

Montana – Climbing Magazine
Lezec.cz
Climb.sk
Purebouldering.com
Redpoint.pl

Ciao!

2 komentáře:

  1. Pokud se z nejakeho duvodu nemuzeš dostavit a jsi prihlasenej, tak prosim abys dal vedet a dal sanci tem pomalejsim...diky

    OdpovědětVymazat
  2. az po vylezeni par boulderov v kvalifikacii som pochopil, preco sa v tomto prispevku pise "crashpady ...sebou"

    OdpovědětVymazat